Praktijkles

Om de praktijk zo efficiënt en effectief mogelijk te houden, vinden deze zoveel mogelijk autorijlessen in Nijmegen plaats. Zo kun je de meeste verkeerservaring op doen. We maken dus om de lessen maximaal te benutten géén gebruik van haal en brengservice. De praktijklessen duren 60 minuten en zijn individueel, je hebt de keuze om 1 of 2 uur achter elkaar te lessen. 's Morgens starten we vanaf thuis, of trein of bus bij jou in de buurt, de rest van de dag beginnen de lessen 100 meter van het centraal station in Nijmegen.


Opfriscursus/Rijtest

Voor diegene die toch al jaren het rijbewijs bezitten, maar toch graag een steuntje in de rug willen. Wie kent het niet, het lijkt steeds drukker te worden op de weg, de verkeersregels en de wegaanduidingen veranderen. Wij bieden de mogelijkheid om het vertrouwen terug te winnen in een schakel of automaatauto.
Voor diegene die een rijtest (advies praktische rijgeschiktheid) moet doen, wij regelen het graag voor u, wij verzorgen de afspraak, automaat of schakel auto en het vervoer er naar toe.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.